flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

07 квітня 2020 року Дніпровським апеляційним судом постановлено ухвали про призначення в порядку спрощеного провадження по наступним справам:

07 квітня 2020, 11:48

До уваги!

СПИСОК ЦИВІЛЬНИХ СПРАВ ПРИЗНАЧЕНИХ ДО РОЗГЛЯДУ В ПОРЯДКУ СПРОЩЕНОГО ПРОВАДЖЕННЯ БЕЗ ПОВІДОМЛЕННЯ УЧАСНИКІВ СПРАВИ

Наведений нижче перелік справ, призначених до розгляду Дніпровським апеляційним судом- не є офіційним викликом у судове засідання.

Відповідно до ч.1 ст. 368 та ст. 369 ЦПК України справа розглядається судом апеляційної інстанції за правилами, встановленими для розгляду справи в порядку спрощеного провадження без повідомлення учасників справи, з особливостями, встановленими главою 1 розділу V Цивільного процесуального кодексу України.

З урахуванням конкретних обставин справи суд апеляційної інстанції може розглянути апеляційні скарги, зазначені в частинах першій та другій статті 369 ЦПК України, у судовому засіданні з повідомленням (викликом) учасників справи.

Згідно з ч. 13 ст. 7 ЦПК України розгляд справи здійснюється в порядку письмового провадження за наявними у справі матеріалами, якщо цим Кодексом не передбачено повідомлення учасників справи. У такому випадку судове засідання не проводиться.

З урахуванням викладеного у разі, якщо колегія суддів не постановила ухвалу про виклик учасників справи для надання пояснень у справі, не повідомила учасників справи про дату судового засідання, то розгляд справи здійснюється в порядку письмового (спрощеного) провадження.

Повідомлення про розгляд справи (у разі постановлення ухвали про виклик учасників справи для надання пояснень) та надсилання учасникам справи копії судового рішення буде здійснено згідно з вимогами ЦПК України.

Відповідно до ч. 1 ст. 8 ЦПК України інформуємо про дату призначення до розгляду справ в порядку спрощеного провадження без повідомлення учасників справи.

07 квітня 2020 року Дніпровським апеляційним судом постановлено ухвали про призначення в порядку спрощеного провадження по наступним справам:

Єдиний унікальний номер справи Номер провадження Сторони у справі Суть позову Доповідач Колегія суддів

199/1700/19

22-ц/803/4785/20

Шебак Є.М

Сумський С.М

Мирошниченко О.А

за апеляційною скаргою Шебака Євгенія Михайловича на рішення Амур-Нижнодніпровського районного суду м.Дніпропетровська від 28 січня 2020 року по справі за позовом Мирошниченка Олександра Анатолійовича до Шебака Євгенія Михайловича про відшкодування майнової шкоди

Е.Л.Демченко

Е.Л.Демченко

Т.Р.Куценко

М.О.Макаров

 

205/2118/18

 

22-ц/803/5329/20

 Орган опіки та піклування виконавчого комітету Центральної районої у м.Дніпрі ради Управління-служби у справах дітей

Чучва А.В

КЗ "Дніпропетровський спеціалізований будинок дитини" Дніпропетровської

обласної ради

Управління-служба у справах дітей виконавчого комітету Чечелівської районної у м. Дніпрі ради

Новокадацький районний у місті Дніпрі відділ державної реєстрації актів цивільного стану Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро)

Яворська А.В

Яворський О.В 

Федорець С.В  

 

за апеляційною скаргою Органу опіки та піклування виконавчого комітету Центральної районної у м. Дніпрі ради Управління-служби у справах дітей на ухвалу Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська від 12 лютого 2020 року по справі за заявою виконуючого обов’язки головного лікаря Комунального закладу «Дніпропетровський спеціалізований будинок дитини» Дніпропетровської обласної ради» Чучва А.В. в інтересах малолітнього Таратути Мирона Владиславовича, 25.09.2017 року народження, заінтересовані особи: Комунальний заклад «Дніпропетровський спеціалізований будинок дитини» Дніпропетровської обласної ради», Центральна районна у м. Дніпрі рада Управління-служба у справах дітей, Управління-служба у справах дітей виконавчого комітету Чечелівської районної у м. Дніпрі ради, Новокадацький районний у місті Дніпрі відділ державної реєстрації актів цивільного стану Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), Яворська Анна Володимирівна, Яворський Олександр Вікторович, Федорець Світлана Вікторівна, про встановлення факту родинних відносин

 Макаров М.О  
 

199/3712/17

 

22-ц/803/4692/20

 АТ "Страхова компанія "Уніка"

Васенко О.В

 

за апеляційною скаргою приватного акціонерного товариства “Страхова компанія “Уніка” на рішення Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська від 10 грудня 2019 року по справі за позовом приватного акціонерного товариства “Страхова компанія “Уніка” до Васенка Олега Васильовича про стягнення коштів

 М.О.Макаров  
  214/8708/19    22-ц/803/5126/20

 Зайвенко Н.В

 Зайвенко О.В

 по апеляційній скарзі відповідача Зайвенко Наталі Вячеславівни на рішення Саксаганського районного суду м.Кривого Рогу Дніпропетровської області від 20 лютого 2020 року, у цивільній справі за позовом Зайвенка Олександра Васильовича до Зайвенко Наталі Вячеславівни про зменшення розміру аліментів на утримання дитини  Бондар Я.М

 Бондар Я.М

 Барильська А.П

Зубакова В.П