flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

30 червня 2020 року Дніпровським апеляційним судом постановлено ухвали про призначення в порядку спрощеного провадження по наступним справам:

30 червня 2020, 11:32

До уваги!

СПИСОК ЦИВІЛЬНИХ СПРАВ ПРИЗНАЧЕНИХ ДО РОЗГЛЯДУ В ПОРЯДКУ СПРОЩЕНОГО ПРОВАДЖЕННЯ БЕЗ ПОВІДОМЛЕННЯ УЧАСНИКІВ СПРАВИ

Наведений нижче перелік справ, призначених до розгляду Дніпровським апеляційним судом- не є офіційним викликом у судове засідання.

Відповідно до ч.1 ст. 368 та ст. 369 ЦПК України справа розглядається судом апеляційної інстанції за правилами, встановленими для розгляду справи в порядку спрощеного провадження без повідомлення учасників справи, з особливостями, встановленими главою 1 розділу V Цивільного процесуального кодексу України.

З урахуванням конкретних обставин справи суд апеляційної інстанції може розглянути апеляційні скарги, зазначені в частинах першій та другій статті 369 ЦПК України, у судовому засіданні з повідомленням (викликом) учасників справи.

Згідно з ч. 13 ст. 7 ЦПК України розгляд справи здійснюється в порядку письмового провадження за наявними у справі матеріалами, якщо цим Кодексом не передбачено повідомлення учасників справи. У такому випадку судове засідання не проводиться.

З урахуванням викладеного у разі, якщо колегія суддів не постановила ухвалу про виклик учасників справи для надання пояснень у справі, не повідомила учасників справи про дату судового засідання, то розгляд справи здійснюється в порядку письмового (спрощеного) провадження.

Повідомлення про розгляд справи (у разі постановлення ухвали про виклик учасників справи для надання пояснень) та надсилання учасникам справи копії судового рішення буде здійснено згідно з вимогами ЦПК України.

Відповідно до ч. 1 ст. 8 ЦПК України інформуємо про дату призначення до розгляду справ в порядку спрощеного провадження без повідомлення учасників справи.

30 червня 2020 року Дніпровським апеляційним судом постановлено ухвали про призначення в порядку спрощеного провадження по наступним справам:

 

Єдиний унікальний номер справи Номер провадження Сторони у справі
Суть позову
Доповідач
Колегія суддів
 

201/579/20

22-ц/803/6873/20

АТ КБ "ПриватБанк"

Скорініна С.В

за апеляційною скаргою Акціонерного товариства комерційний банк "ПриватБанк" на заочне рішення Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська від 21 квітня 2020 року у справі за позовом Акціонерного товариства комерційний банк "ПриватБанк" до Скорініної Світлани Василівна про стягнення суми заборгованості за кредитним договором

В.С.Городнича

 В.С.Городнича

 О.П. Варенко

 О.В. Лаченкова

176/211/20

22-ц/803/6856/20

АТ КБ "ПриватБанк"

Чеботкова К.В

за апеляційною скаргою Акціонерного товариства комерційний банк "ПриватБанк" на рішення Жовтоводського міського суду Дніпропетровської області від 03 червня 2020 року у справі за позовом Акціонерного товариства комерційний банк "ПриватБанк" до Чеботкової Катерини Володимирівни про стягнення суми заборгованості за кредитним договором

 В.С.Городнича

 В.С.Городнича

 О.П. Варенко

 О.В. Лаченкова

216/3907/18

22-ц/803/6796/20

Ляшенко А.В

Пустовий О.Ф

за апеляційною скаргою Ляшенка Андрія Вікторовича на рішення Центрально-Міського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області від 27 квітня 2020 року у справі за позовом Пустового Олександра Федоровича до Ляшенка Андрія Вікторовича про відшкодування матеріальної шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди

 В.С.Городнича

 В.С.Городнича

 О.П. Варенко

 О.В. Лаченкова

208/7676/18

22-ц/803/6447/20

АТ КБ "ПриватБанк"

Сухолудський В.П

за апеляційною скаргою Акціонерного товариства комерційний банк "ПриватБанк" на заочне рішення Заводського районного суду м.Дніпродзержинська Дніпропетровської області від 06 вересня 2019 року у справі за позовом Акціонерного товариства комерційний банк "ПриватБанк" до Сухолудського Володимира Петровича про стягнення заборгованості за кредитним договором

В.С.Городнича

В.С.Городнича

 О.П. Варенко

 О.В. Лаченкова

 

199/2989/18

 

22-з/803/289/20

 Осадчук О.Ю

Дніпровська міська рада

КП "Управління по ремонту та експлуатації автошляхів" Дніпровської мської ради

Крупа Н.В

відносно заяви Осадчука Олександра Юрійовича про виправлення описки у постанові Дніпровського апеляційного суду від 04 червня 2020 року за результатаи розгляду апеляційної скарги у справі № 199/2989 за позовом Осадчука Олександра Юрійовича до Дніпровської міської ради, Виконавчого комітету Дніпровської міської ради, Комунального підприємства "Управління по ремонту та експлуатації автошляхів" Дніпровської міської ради, третя особа- Крупа Наталія Василівна про відшкодування матеріальної та моральної шкоди, завданої дорожньо-транспортною пригодою  

В.С.Городнича

 

В.С.Городнича

О.П. Варенко

О.В.Лаченкова