flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

11 серпня 2020 року Дніпровським апеляційним судом постановлено ухвали про призначення в порядку спрощеного провадження по наступним справам:

11 серпня 2020, 11:23

До уваги!

СПИСОК ЦИВІЛЬНИХ СПРАВ ПРИЗНАЧЕНИХ ДО РОЗГЛЯДУ В ПОРЯДКУ СПРОЩЕНОГО ПРОВАДЖЕННЯ БЕЗ ПОВІДОМЛЕННЯ УЧАСНИКІВ СПРАВИ

Наведений нижче перелік справ, призначених до розгляду Дніпровським апеляційним судом- не є офіційним викликом у судове засідання.

Відповідно до ч.1 ст. 368 та ст. 369 ЦПК України справа розглядається судом апеляційної інстанції за правилами, встановленими для розгляду справи в порядку спрощеного провадження без повідомлення учасників справи, з особливостями, встановленими главою 1 розділу V Цивільного процесуального кодексу України.

З урахуванням конкретних обставин справи суд апеляційної інстанції може розглянути апеляційні скарги, зазначені в частинах першій та другій статті 369 ЦПК України, у судовому засіданні з повідомленням (викликом) учасників справи.

Згідно з ч. 13 ст. 7 ЦПК України розгляд справи здійснюється в порядку письмового провадження за наявними у справі матеріалами, якщо цим Кодексом не передбачено повідомлення учасників справи. У такому випадку судове засідання не проводиться.

З урахуванням викладеного у разі, якщо колегія суддів не постановила ухвалу про виклик учасників справи для надання пояснень у справі, не повідомила учасників справи про дату судового засідання, то розгляд справи здійснюється в порядку письмового (спрощеного) провадження.

Повідомлення про розгляд справи (у разі постановлення ухвали про виклик учасників справи для надання пояснень) та надсилання учасникам справи копії судового рішення буде здійснено згідно з вимогами ЦПК України.

Відповідно до ч. 1 ст. 8 ЦПК України інформуємо про дату призначення до розгляду справ в порядку спрощеного провадження без повідомлення учасників справи.

11 серпня 2020 року Дніпровським апеляційним судом постановлено ухвали про призначення в порядку спрощеного провадження по наступним справам:

Єдиний унікальний номер справи Номер провадження Сторони у справі Суть позову Доповідач
Колегія суддів
 212/3152/20    22-ц/803/7885/20   

ПАТ АТ "Укргазбанк"

Білий І.І

по апеляційній скарзі Публічного акціонерного товариства Акціонерний Банк «УКРГАЗБАНК» на рішення Жовтневого районного суду м. Кривого Рогу від 11 червня 2020 року по цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства Акціонерний Банк «УКРГАЗБАНК» до Білого Ігоря Івановича про стягнення заборгованості  Барильська А.П

 Барильська А.П

 Бондар Я.М

 Зубакова В.П

 212/7212/18     22-ц/803/7888/20 

Гуцак В.В

Кривоніс Е.В

 

по апеляційній скарзі Гуцак Валентини Володимирівни на рішення Жовтневого районного суду м. Кривого Рогу від 24 березня 2020 року по цивільній справі за позовом Кривоніса Едуарда Вікторовича до Гуцак Валентини Володимирівни про витребування коштів із чужого володіння та стягнення коштів за виконанні послуги по дорученню  Барильська А.П

 Барильська А.П

 Бондар Я.М

 Зубакова В.П

214/8388/19   22-ц/803/7735/20 

АТ "ДТЕК Дніпропетровські електромережі"

Паламарчук Н.А

по апеляційній скарзі відповідача Акціонерного товариства «ДТЕК Дніпропетровські електромережі» на рішення Саксаганського районного суду м.Кривого Рогу Дніпропетровської області від 17 червня 2020 року у справі за позовом Паламарчук Наталі Анатоліївни до Акціонерного товариства «ДТЕК Дніпропетровські електромережі» про покладення зобов`язання, стягнення моральної шкоди  Бондар Я.М

 Бондар Я.М

 Барильська А.П

 Зубакова В.П

 212/4159/19         212/4159/19       

Косенкова Л.О

Косенкова А.О

Косенков М.М

по апеляційній скарзі третьої особи Косенкової Лілії Олександрівни на рішення Тернівського районного суду м.Кривого Рогу Дніпропетровської області від 04 квітня 2020 року у цивільній справі за позовом Косенкової Анни Олександрівни до Косенкова Максима Миколайовича про стягнення аліментів на утримання неповнолітньої дитини, третя особа: Косенкова Лілія Олександрівна  Бондар Я.М

 Бондар Я.М

 Барильська А.П

 Зубакова В.П

212/2051/20  22-ц/803/7882/20 

ПАТ "Криворізький залізорудний комбінат"

Бондаренко О.В

Карнаух Т.В

по апеляційній скарзі Публічного акціонерного товариства «Криворізький залізорудний комбінат» на рішення Жовтневого районного суду м. Кривого Рогу від 03 червня 2020 року по цивільній справі за позовом Бондаренко Олександра Вікторовича, представник позивача Карнаух Тетяна Вікторівна до публічного акціонерного товариства «Криворізький залізорудний комбінат» про стягнення моральної шкоди в зв’язку з ушкодженням здоров’я при виконанні трудових обов’язків  Барильська А.П

 Барильська А.П

 Бондар Я.М

 Зубакова В.П

212/2057/20   22-ц/803/7883/20       

ПАТ "Криворізький залізорудний комбінат"

Бангерт Н.М

за апеляційною скаргою  відповідача Публічного акціонерного товариства "Криворізький залізорудний комбінат" на рішення  Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області від 18 червня 2020 року у цивільній справі за позовом Бангерт Наталії Михайлівни до  Публічного акціонерного товариства "Криворізький залізорудний комбінат" про відшкодування моральної шкоди спричиненої смертю чоловіка  Зубакова В.П

 Зубакова В.П

 Барильська А.П

 Бондар Я.М