flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нагадуємо про режиму роботи Дніпровського апеляційного суду на період карантину

25 лютого 2021, 10:28

До уваги відвідувачів та учасників судових засідань!

Нагадуємо інформацію щодо режиму роботи Дніпровського апеляційного суду на період карантину!

Наказом голови Дніпровського апеляційного суду від 28 серпня 2020 року внесено зміни до наказу від 18 березня 2020 року “Про встановлення особливого режиму роботи суду з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19 та встановлено особливий режим роботи Дніпровського апеляційного суду на період карантину.

На підставі рішення загальних зборів суддів Дніпровського апеляційного суду від 18.03.2020 року, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року № 211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19”, керуючись рекомендаціями Ради суддів України:

- заборонено допуск у судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань. До приміщення суду допускаються учасники судового процесу за пред`явленням судової повістки, або СМС повідомлення про виклик на поточну дату; у разі відсутності відповідного повідомлення, вхід можливий з дозволу судового розпорядника;

- заборонено допуск у судові засідання та приміщеня суду осіб з ознаками респіраторних захворювань;

- припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду;

- припинено прийом громадян через відділ документообігу та організаційного забезпечення (канцелярії суду);

- на час дії особливого режиму роботи у приміщенні суду встановлено скриньки № 1 “Для документів по справам, що розглядаються сьогодні”, № 2 “Для вхідної кореспонденції”.

Для отримання копії судового рішення просимо звертатись із письмовою заявою на офіційну електронну адресу суду у м.Дніпро:inbox@dpa.court.gov.ua та у м. Кривий Ріг : inbox2@dpa.court.gov.ua

Виготовлені копії судових рішень буде направлено на вказану у заяві поштову адресу, або можуть бути видані безпосередньо у приміщенні суду (номер телефону для зв`язку - 0 800 21 73 11).

Подання процесуальних документів у справах можливо з використанням системи “Електронний суд”, засобами поштового зв`язку.

Звернення до суду з інших питань може здійснюватись засобами поштового звязку або на електронну адресу суду: м.Дніпро:inbox@dpa.court.gov.ua та у м. Кривий Ріг : inbox2@dpa.court.gov.ua.

Результати розгляду звернень, які надходять до суду, надсилатимуться зсобами поштового звязку обо на електронну адресу, вказану у зверненні.

Вхід до будівлі суду можливий за 20 хвилин до початку судового засідання.

Отримати інформацію щодо особливого режиму роботи суду та інформацію у судових справах можливо згідно графіку роботи суду за телефоном - 0 800 21 73 11.

ПОДАЛЬШІ РІШЕННЯ ЩОДО ОСОБЛИВОГО РЕЖИМУ РОБОТИ СУДУ ПРИЙМАТИМУТЬСЯ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД РОЗВИТКУ СИТУАЦІЇ.

Наказ є чинним на час дії карантину.