flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дніпровський апеляційний суд залишив вирок суду першої інстанції щодо павлоградця Валентина Земцова — без змін

16 березня 2021, 15:14

Сьогодні у Дніпровському апеляційному суді завершили розгляд кримінального провадження за апеляційними скаргами обвинуваченого Валентина Земцова, його захисника, а також потерпілої на вирок Амур-Нижньодніпровського районного суду м.Дніпропетровська.

Вироком суду першої інстанції Валентина Земцова визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п.п.1,2 ч.2 ст.115, ч.2 ст.15, п.п.1,2 ч.2 ст 115 КК України та призначенно покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Заслухавши у судовому засіданні останнє слово обвинуваченого, а у попередніх засіданнях — доводи прокурора, сторони захисту та потерпілої колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Дніпровського апеляційного суду постановили залишити апеляційні скарги обвинуваченого, його захисника та самої потерпілої — без задоволення, а вирок Амур-Нижньодніпровського районного суду — без змін.

Більш детально з рішенням Дніпровського апеляційного суду можна ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень