flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарату Дніпровського апеляційного суду взяли участь у семінарі щодо забезпечення діяльності судів в умовах надзвичайних ситуацій

07 червня 2021, 15:02

04 червня 2021 року працівники апарату Дніпровського апеляційного суду взяли участь у семінарі щодо забезпечення діяльності судів в умовах надзвичайних ситуацій.

Онлайн підготовку в рамках підвищення рівня кваліфікації працівників апарату місцевих та апеляційних судів на семінарі: “Забезпечення безперервної роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій. Особливості роботи працівників апарату суду в умовах карантинного режиму” провело Дніпровське РВ Національної школи суддів України.

Заступник директора РВ НШСУ Алла Баштанник наголосила на актуальності розгляду питань попередження та вирішення надзвичайних ситуацій в суді з метою зменшення ризиків для здоров’я і безпеки громадян, працівників апарату суду і суддів.

Викладачем семінару була суддя Авдіївського міського суду Донецької області Олена Панченко. Під час заходу учасники провели обговорення конкретних ситуацій, що виникають у судах в період епідемії. Слухачі отримали практичні рекомендації щодо алгоритму дій, спрямованих на відновлення звичайного режиму роботи суду, зупинились також на особливості роботи суду в умовах карантинного режиму.

Значну увагу викладачка приділила розгляду різних типів кризових ситуацій і налагодженню співпраці зі співробітниками Служби судової охорони щодо реагування на надзвичайні ситуації.

Працівники суду також взяли участь в експрес-опитуванні та обговорили відеоролики і фотоматеріали різних ситуацій, що виникали у судах України.

Наприкінці семінару учасники надали свої пропозиції щодо подальшого вдосконалення проведення семінару.

За матеріалами Дніпровського  РВ НСШУ