flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дніпровський апеляційний суд відклав судові засідання у справах підозрюваних у перестрілці на вул.Титова у Дніпрі через їх чергову неявку

13 березня 2020, 15:42

Сьогодні колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Дніпровського апеляційного суду продовжила розгляд апеляційних скарг прокуратури на ухвали Бабушкінського районного суду м.Дніпропетровсьока від 27.02.2020 року, яким трьом громадянам, які підозрюються у вчиненні кримінального правопрушення, передбаченого ч. 4 ст.296 КК України (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї) обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешут строком на 60 днів

Нагадаємо, що дані особи підозрюються у перестрілці на вул.Титова у м.Дніпрі в результаті чого постражджало 3 людей.

Під час розгляду даних справ, захисниками підозрюваних були заявленні клопотання про перенесення розгляду справ у зв`язку з перебуванням останніх на стаціонарному лікуванні.

Заслухавши думки сторін обвинувачення та захисту, колегія суддів Дніпровсьокого апеляційного суду ухвалили відкласти засідання на 18 та 25 березня 2020 року.

Це вже друге судове засідання у даних кримінальних провадженнях, які переноситься через неявку підозрюваних, адвоката та перекладача.