flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Дніпровському апеляційному суді обрали голову суду та секретаря судової палати з розгляду кримінальних справ

07 жовтня 2021, 11:09

На виконання вимог частини 3 статті 20 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» 07 жовтня 2021 року у Дніпровському апеляційному суді пройшли збори суддів.

Відповідно до порядку денного, головним питанням зборів стало обрання голови Дніпровського апеляційного суду та секретаря судової палати з розгляду кримінальних справ.

Згідно з вимогами чинного законодавства шляхом таємного голосування суддів, які працюють у Дніпровському апеляційному суді, головою Дніпровського апеляційного суду обрано Деркач Наталію Миколаївну.

За її кандидатуру проголосували 19 суддів з присутніх, ще 5 суддів відділи свій голос за іншого кандидата Мудрецького Романа Володимировича.

Таким чином, за результатами зборів суддів на посаду голови Дніпровського апеляційного суду строком на три роки було обрано  Деркач Наталію Миколаївну, а секретарем судової палати з розгляду кримінальних справ — Коваленко Ніну Василівну.

Для прозорості проведення виборів голови суду та секретаря судової палати з розгляду кримінальних справ рішенням зборів суддів було запрошено представників ЗМІ, телеканали “Відкритий”, “Дніпро.TV”, газета “Наше місто” та інші.