flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги сторін по справі — інформація щодо порядку подачі апеляційних скарг у цивільному судочинстві у зв`язку з запуском “Електронного суду” та інших модулів ЄСІТС !

09 грудня 2021, 16:19

Нагадуємо, що з запуском «Електронного суду» та інших модулів ЄСІТС з 5 жовтня 2021 року апеляційні скарги у цивільному судочинстві подаються безпосередньо до судів апеляційної інстанції.

Таким чином, подача апеляційних скарг у цивільному судочинстві на рішення Дзержинського, Довгинцівського, Жовтневого, Інгулецького, Саксаганського,Тернівського, Центрально-Міського районних судів м.Кривого Рогу, а також Нікопольського міськрайонного, Орджонікідзевського міського, Апостолівського, Криворізького, Софіївського, Широківського районних судів Дніпропетровської області здійснюється безпосередньо до суду апеляційної інстанції у м. Кривому Розі.

До початку функціонування всіх підсистем (модулів) ЄСІТС процесуальні та інші документи можуть подаватися до суду в електронній формі, підписані кваліфікованим електронним підписом на електронну пошту частини Дніпровського апеляційного суду у м.Кривий Ріг: inbox2@dpa.court.gov.ua, а також через підсистему “Електронний суд”

Адреса Дніпровського апеляційного суду у м.Кривий Ріг: 50074, м. Кривий Ріг, пр-кт Героїв-підпільників, 31. Телефони для довідок: (056) 462 01 91, 097 977 60 84