flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Без виконання судові рішення втрачають будь-який сенс», - наголосив суддя Ленінського районного суду м.Дніпропетровська Максим Таус в ефірі програми «Тема дня» на "UA: Суспільне мовлення"

17 жовтня 2018, 17:38

Член постійно діючої робочої групи РСУ, суддя Ленінського районного суду м. Дніпропетровська Максим Таус у прямому ефірі програми "Тема дня" на телеканалі «UA:Суспільне мовлення» розповів про хід судової реформи, новації, які вже запроваджуються у судах та яка кінцева мета реформування судової системи України.

Під час передачі телеглядачі також почули відповідь на питання, як реформа позначиться самих судах та на громадянах України? Чи не ускладнять нові зміни у судовому законодавстві доступ до системи правосуддя для громадян? Що відбувається з судами Дніпропетровщини: як ліквідуються та укрупнюються суди? Що таке онлайн судочинство і як буде працювати онлайн суд? Чи піддаються сьогодні судді політичному або іншому виду тиску? Чи захищені судді від вимушеного прийняття того чи іншого рішення? Яка ситуація сьогодні із виконанням судових рішень?

 

Відповіді на всі ці та інші питання можна переглянути посиланням.